El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Isa Pantoja sentencia Kiko Rivera i amenaça de demandar-lo
  • CA

Ningú no s’esperava que Kiko Rivera fos tan contundent amb la seva germana Isa en l’entrevista de dissabte passat al Deluxe. Els fills d’Isabel Pantoja estan enfrontats des de fa un temps, però mai no s’havien dedicat unes paraules tan dures a televisió. El DJ va assegurar que és una noia “molt egoista” que no s’alegra “gens” de la seva reconciliació amb la mare i que tampoc no li va fer llàstima la mort de l’àvia: “No crec que estigui trista per la seva mort perquè no es parlaven des de feia anys. Mentre l’àvia tossia, ella estava amb el mòbil i no era capaç ni d’apropar-li un got d’aigua”. I d’aquí, va passar a emetre uns àudios privats per intentar deixar-la malament.

Tot això va enfadar molt la germana, com era d’esperar, que avui li ha respost amb contundència des del plató d’El Programa de Ana Rosa: “Estic enfadada i decebuda. Arriba un moment en el que no saps on arribarà una persona a qui estimes… Aquest cop no té límits i ha travessat una línia molt fina. No em quedaré callada, encara que tampoc no el vull atacar. No permetré que publiqui àudios d’una conversa privada. Sembla que he de recollir la poca dignitat que em va deixar a plató. Kiko diu que he mentit, però no sé en què menteixo exactament. Sempre he dit que ell té la capacitat d’adonar-se de què ha fet malament, així que espero que s’adoni que aquesta vegada s’ha passat i que jo em defensaré mentre tingui boca per fer-ho. I diré una altra cosa… Si Kiko i la meva mare encara no han quedat per solucionar les coses és perquè ell no mostra interès en arreglar-ho”.

Isa Pantoja carrega contra el germà en directe / Telecinco

Queda clar que la reconciliació a la família Pantoja encara està lluny d’arribar. Els germans ara no es parlen i l’esperada trobada entre mare i fill tampoc no s’ha produït encara. Queden moltes coses pendents, les acusacions que es fan públicament cada cop són més dures i la bola s’ha fet tan gran que serà molt difícil desfer-la.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa