El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pitjor moment d’Irene Rosales, que reconeix no estar bé: “Necessito ajuda psicològica”
  • CA

La guerra familiar d’Isabel Pantoja i Kiko Rivera té els dos completament devastats. L’entorn de mare i fill mostren la seva preocupació en adonar-se que la situació està lluny de solucionar-se. Entre els més afectats es troba la dona de Kiko, Irene Rosales, que avui concedeix una entrevista a la revista Semana parlant sobre el tema.

Assegura que se sent superada: “No puc més, la situació m’està sobrepassant. Ha estat un any molt dur… He perdut els meus dos pares i el meu marit està en guerra amb la meva sogra…”.

Irene s’ha posicionat a favor de Kiko en tot moment, però això no impedeix que la guerra estigui perjudicant la seva relació: “Necessito ajuda professional. Aparentment estic forta, però en realitat no ho estic. No em veig forta. Necessito el meu temps per assimilar moltes de les coses que han anat passant. No puc més, estic esgotada. He hagut de fer tirar endavant la meva família jo sola. No hi ha res que alleugereixi el dolor que sento en pensar que no tornaré a veure la meva mare”.

Irene Rosales confessa que necessita ajuda psicològica a la portada de la revista Semana

Un moment molt delicat que espera poder travessar més animada gràcies a l’ajuda d’un psicòleg.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa