El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Irene Rosales, molt contundent: “No li perdonaré a Kiko una altra infidelitat”
  • CA

Irene Rosales va decidir fa unes setmanes deixar la televisió i el programa on treballava els caps de setmana, ‘Viva la vida’. La dona de Kiko Rivera va assegurar que no podia més amb la pressió mediàtica, i que això l’estava destrossant psicològicament. Però ara ha decidit fer un pas endavant, i Irene s’explica en una entrevista molt íntima a la revista ‘Lecturas‘. Molt s’ha especulat en els darrers dies sobre la seva marxa de la televisió, però ara Irene confessa que està bé, “he deixat la televisió per a estar millor”, diu.

A més, assegura que el conflicte familiar del seu marit li ha afectat molt. “M’he sentit molt atabalada, no per la feina, sinó pel tema de Kiko amb la seva mare. M’ha superat”. En aquesta línia, afegeix: “No tinc per què estar cada cap de setmana donant explicacions, ara no em sento capacitada. No puc estar excusant tot el que fa el meu marit, o les picabaralles que pugui tenir amb la seva cosina. Aquesta és la seva batalla, no la meva”, confessa Irene Rosales. Tot i no voler entrar en les polèmiques que envolten la vida de la seva parella, Irene afirma que el pensa defensar en tot.

A més, Irene parla també de les addiccions que tenia el DJ: “La por a que tingui una recaiguda la tindré per a tota la vida”, reconeix. “La recuperació de Kiko va ser molt dura. Només el fet de poder tenir converses et donava la vida, i és una cosa que amb Isabel Pantoja m’ha faltat. Les tenia amb la meva mare”. Alhora, en l’entrevista deixa molt clar que no pensa perdonar cap altra infidelitat al seu marit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa