El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Irene Rosales denuncia que rep setmanalment cartes amb insults i amenaces
  • CA

Irene Rosales, dona de Kiko Rivera, no pot més. La tertuliana del programa ‘Viva la vida’ de Telecinco ha denunciat aquest dimecres que fa temps que rep al seu domicili cartes anònimes amb insults i amenaces. Irene ha penjat tres stories al seu compte d’Instagram on ha començat explicant que “l’altre dia us vaig demanar que denunciéssiu un compte d’Instagram perquè rebo insults, a vegades mencionen els meus pares i llavors salto”.

“Però el que mai us he explicat és que rebo a casa cartes, unes 3 o 4 a la setmana, de gent desconeguda, on el més bonic que ens diuen és que som males persones. Així que ja us podeu imaginar totes les altres coses”, ha continuat revelant la dona del DJ. A més, s’ha mostrat molt preocupada: “Crec que això frega l’assetjament. No és gens normal”.

Poc després, Irene penjava un altre missatge responent als seus seguidors que li recomanaven que ho denunciés: “M’esteu escrivint molts missatges dient que ho denunciï. Però no ho puc fer perquè la majoria de les vegades ve sense nom. A la carta només posa el nom del meu marit, o el meu, i la nostra adreça”.

No entenc res, però és així”, s’ha queixat la també col·laboradora del ‘Debate de la Isla de las Tentaciones’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa