El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Intercanvi de ‘zascas’ entre Ana Rosa Quintana i Kiko Rivera
  • CA

Ana Rosa Quintana se suma al serial de la família Pantoja. La popular presentadora, i també alguns dels col·laboradors del seu programa, va criticar Kiko Rivera per la seva forma de vestir i per portar una xapa a l’orella quan va donar la ja històrica entrevista a ‘Cantora. La herencia envenada’ fa poc més d’una setmana. El fill de la Pantoja intervenia aquest diumenge en directe al programa ‘Viva la Vida’ i no va poder-ho evitar i va enviar un encàrrec a la presentadora de ‘El programa de Ana Rosa’; això sí, sense citar-la: “Abans de marxar vull dir una cosa, la manera de vestir no et treu ni et dóna la raó, un petó”.

Aquest dilluns, durant el programa dels matins de Telecinco, Joaquín Prat es tapava la cara i se li escapava un petit somriure. Ana Rosa, sense mossegar-se la llengua, responia a Kiko Rivera després de la seva indirecta: “Té tota la raó, la manera de vestir no et treu ni et dóna la raó, però quan un parla de coses com aquestes…”.

Després, la presentadora ha tornat a pronunciar-se i ha afegit: “Escolta, no és per una manera de vestir, és un consell“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa