El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infanta Elena ignora els problemes del pare
  • CA

La infanta Elena sempre ha estat considerada com la filla més propera al rei Joan Carles. En aquests últims anys ella s’ha mostrat al seu costat en tot moment, fins i tot enmig de les polèmiques més controvertides. Ara que ha marxat d’Espanya, molts reporters l’estan perseguint perquè doni la seva opinió al respecte. En comptes d’això, però, continua de viatge. Ha estat uns dies a Bidart acompanyada de la infanta Cristina i la família Urdangarin, abans de passar un cap de setmana a Sòria. Ara ha tornat a Madrid, on descansa fins a la setmana vinent quan s’espera que vagi a Mallorca per visitar la mare. 

Ha estat durant aquests dies a casa quan els fotògrafs d’Europa Press han aconseguit donar amb ella. La Infanta es manté en silenci i opta per no fer cap declaració sobre la fugida del seu pare als Emirats Àrabs, el que no deixa de sorprendre perquè fins ara ella era l’única que el defensava públicament.

L’han enxampat a la sortida d’un restaurant després d’un dinar amb amics. Com si res estigués passant, somrient i amb la mascareta posada. Un dels detalls que més ha cridat l’atenció? El lloc que han escollit per fer la reunió, ja que es tracta del restaurant que ha obert un dels concursants de ‘La isla de las tentaciones’.

La infanta Elena / Europa Press

Europa Press

Gonzalo Montoya va obrir aquest local quan va tornar del reality, una aventura empresarial que sembla que està atraient personatges famosos. Una visita curiosa que de ben segur que l’ajuda a fer publicitat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa