El Món
La infanta Cristina visita per sorpresa el seu pare a l’hospital

L’últim comunicat mèdic ha informat aquest matí que el rei Joan Carles passaria a planta en les pròximes hores. Si ahir el rei Felip deia que seria llavors quan la resta de la família aniria a l’hospital a visitar-lo, aquest migdia ha arribat la sorpresa. S’havia especulat molt amb la presència de la infanta Cristina, allunyada de la família reial des de l’empresonament del seu marit Iñaki Urdangarin.

Doncs bé, han deixat de banda els mal rotllos familiars i li han donat la benvinguda a l’hospital. La infanta Cristina i els seus fills Joan Valentí, Irene i Miguel han arribat aquest dilluns al voltant de les 15.20 hores a l’Hospital Universitari Quirón de Pozuelo de Alarcón per visitar el rei Joan Carles. Han baixat del cotxe sense parar-se davant la premsa, tot fugint de les preguntes dels mitjans de comunicació. 

La infanta Cristina visita el seu pare a l'hospital  Europa Press

La infanta Cristina i els fills visiten el seu pare a l’hospital / Europa Press

La infanta Cristina i els fills visiten Joan Carles  Europa Press

Europa Press

 

La infanta Cristina i els fills visiten Joan Carles a l'hospital  Europa Press

 Europa Press

El rei Joan Carles va ingressar el passat divendres, preparat per sotmetre’s a una operació cardíaca en la qual li van col·locar un triple bypass coronari. Després de quatre hores d’intervenció, el resultat va ser molt satisfactori. Ha passat el cap de setmana a l’UCI, tot estant en observació per veure com reacciona el cos després de l’operació. Ja camina i tolera la dieta blanda, el que ha motivat el seu trasllat a planta.

 

Nou comentari

Comparteix