La infanta Cristina canvia de casa en secret: “No vol fotògrafs a la porta”

La infanta Cristina ha decidit canviar de casa. Després de moltes especulacions, sembla que continuarà vivint a Ginebra. Ara bé, no ho seguirà fent en el famós edifici que ocupava fins ara. Els fotògrafs coneixen massa bé on es troba, el que hauria donat ales a la germana del rei Felip per buscar-ne una de nova.

Ha deixat el barri i s’ha traslladat a una zona més apartada del centre històric, amb més privacitat. Des de ‘Vanitatis‘ afirmen que hauria fet tot el possible per mantenir aquesta nova adreça en secret: “No vol que se sàpiga on viuen ara, una cosa lògica perquè no vol que la premsa la persegueixin més. Estava cansada de tenir sempre gent a la porta”.

Ara s’hauria decantat per una casa situada a prop de l’hospital, uns metres més a prop de l’escola dels nens però més lluny de la seva feina. Fins ara vivien en un dúplex de 12 habitacions, però se suposa que la nova és una mica més petita tenint en compte que els dos fills grans ja no viuen amb ella. 

La infanta Cristina i la seva filla, Irene Urdangarin  Europa Press

La infanta Cristina i la seva filla, Irene Urdangarin / Europa Press

 

La casa nova estaria en una zona d’àmplies avingudes, al costat d’una zona comercial plena de restaurants i botigues. De ben segur que els paparazzi triguen poc en trobar la nova direcció de la Infanta. 

Nou comentari