El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Inda critica l’amor de Pablo Iglesias i Montero: “És caciquil i autoritari que ambdós treballin a Podemos”
  • CA

L’opinió política d’Eduardo Inda és bastant clara. El periodista ha manifestat què opina sobre els líders dels diferents partits en moltes ocasions, el que sempre fa sense pèls a la llengua. El seu lloc a ‘El programa de Ana Rosa‘ és inamovible, ja que ofereix espectacle i polèmica a parts iguals. Doncs bé, aquest matí ha tornat a protagonitzar una escena que de ben segur que deixa cua.

 

El principal perjudicat del seu últim atac públic? Pablo Iglesias de nou. El líder de Podemos i la seva parella, Irene Montero, són notícia aquesta setmana des que ella s’incorporés a la feina després de sis mesos de baixa de maternitat. La portaveu del partit d’esquerra ha tornat a la feina i ara serà Pablo qui es quedi a càrrec dels nadons prematurs.

 

Pablo Iglesias i Irene Montero
Pablo Iglesias i Irene Montero | Europa Press

 

És per això que Ana Rosa ha volgut mostrar el seu suport en directe: “S’ha de felicitar Irene Montero, que s’ha reincorporat després de la maternitat. I ha estat aquí quan Eduardo Inda ha volgut dir la seva. Com? Aprofitant per criticar el lideratge de la parella dins de Podemos: “Que quedi tot a casa és una cosa de conya que atempta contra els principis democràtics d’un partit. Ell secretari general i ella la portaveu en el Congrés… És una cosa de bojos. Yo me lo guiso y yo me lo como“.

 

Eduardo Inda
| ‘El programa de Ana Rosa’

 

Una altra de les col·laboradores del programa, Montserrat Domínguez, ha volgut defensar-los en destacar que no és antidemocràtic que una parella ocupi aquests dos càrrecs dins d’un mateix partit: “Curiós sí que ho és, però no antidemocràtic”.

 

I com ha respost Inda? Amb un altre atac que ha evidenciat que aquest argument no el convenç: “És caciquil i totalitari, però ells sabran què fan… És nepotisme!”, ha cridat. Que els acusi de fer un abús de poder a favor de parents és greu, per molt que alguna gent s’ho pensi. És realment dolent pel partit que siguin parella i ocupin dos càrrecs de poder? Sigui com sigui, el que està clar és que a Eduardo Inda no li agradarà res del que facin. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa