El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iñaki Urdangarin troba feina: cobrarà 900 € al mes quan obtingui el tercer grau
  • CA

Amb el tercer grau penitenciari molt a prop, Iñaki Urdangarin comença a moure fils per adaptar-se a la vida en semillibertat. El seu advocat, Mario Pascual Vives, ha concedit una entrevista aquest migdia a ‘Europa Press‘ en la qual es mostra confiat que la concessió del tercer grau arribarà en les pròximes hores.

Com canviarà la vida de l’exduc de Palma a partir d’ara? “Anirà a col·laborar en el centre de Don Orione de dilluns a divendres, dies en els quals dormirà a presó. Els caps de setmana podrà estar amb la seva família, això sí. Ara, també és possible que li concedeixin un 100.2 i, per tant, només tindria un cap de setmana lliure al mes”.

Mario Pascual Vives parla amb 'Europa Press'

Mario Pascual Vives parla amb ‘Europa Press’

El lletrat torna a mostrar-se molt enfadat per la tardança de l’administració, que ha allargat el màxim de temps possible aquesta millora de condicions: “El que passa és que hi ha altres persones en les mateixes circumstàncies que fa mesos que gaudeixen d’aquest tercer grau. És difícil d’entendre i d’acceptar. Que generaria alarma social que li concedissin a Iñaki? Crec que amb els problemes que tenim ara difícilment pot crear alarma social que li deixin tenir una situació com la que tenen altres persones. A més a més, que no anirà a passejar… Treballarà i col·laborarà amb persones que tenen dificultats”.

Des del principi han mantingut que Iñaki Urdangarin ha trobat el lloc perfecte en aquest centre: “Ell està molt content i el centre de voluntariat encara més. Estan desitjant que pugui anar-hi cada dia. Les dues parts estan contentes. Li han ofert una nòmina de 900 €, que serà el que cobri quan comenci a treballar-hi de dilluns a divendres amb el tercer grau”.

Iñaki Urdangarin torna al voluntariat després del confinament Europa Press

 Europa Press

Aquesta setmana els Urdangarin han estat notícia en filtrar-se que haurien escollit Mataró com a centre de reunions familiars. Fins ara sempre passaven els dies de permís d’Iñaki a Vitòria, però fonts properes afirmen que han decidit traslladar-se a la capital del Maresme. L’advocat del pres, però, ho nega: “Res sobre això és cert. No sé d’on ha sortit la notícia, però és absolutament falsa. La família més directa és a Vitòria i a Suïssa”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa