El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Surt a la llum una forta discussió d’Iker Casillas i Sara Carbonero
  • CA

El divorci de Sara Carbonero i Iker Casillas va sorprendre molt a la premsa que sempre havien parlat meravelles del seu matrimoni i de l’afinitat que demostraven. La periodista i el porter han mantingut molt bona relació des de llavors i era habitual veure’ls junts en celebracions familiars i, fins i tot, van coincidir a la boda d’uns amics en comú. Ara tot hauria canviat, però, segons han informat aquest cap de setmana a Viva la vida. El problema? La nova relació de Sara, que ha començat a sortir amb el cantant Kiki Morente.

Es tracta del germà d’Estrella Morente, un cantant de flamenc que està encadenant una actuació rere una altra. Precisament en un dels seus concerts va aconseguir-se la seva primera fotografia junts, la que havien intentat evitar de totes les maneres. Iker Casillas s’hauria assabentat de la nova il·lusió de l’ex per la premsa, el que no li hauria agradat gaire. Però és que, a més a més, sembla que hauria mantingut una discussió monumental amb ella quan li van dir que Kiki s’havia quedat a dormir en la casa familiar on viu Sara amb els seus fills: “A Iker li va caure com un cop de puny al ventre. No li va agradar que Kiki entrés a la que era la seva casa fins fa uns mesos i així li va fer saber a Sara”.

Fa uns dies s’especulava amb una possible ruptura entre Sara i Kiki, que estaria fart ja de l’expectació mediàtica que els envolta. Ara bé, tot eren rumors o això ho fa pensar ara que s’ha anunciat que la periodista l’entrevistarà en el seu programa de Ràdio Marca el pròxim 30 de setembre. Una conversa radiofònica que podria servir perquè se sàpiguen més detalls sobre la seva relació o, almenys, sobre la complicitat que tenen. De moment Sara no s’ha pronunciat i Iker no ha confirmat ni desmentit que s’hagi discutit amb la mare dels seus fills.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa