El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reflexió més dolorosa d’Iker Casillas: “No ha estat un gran aniversari”
  • CA

L’ensurt que ha patit Iker Casillas l’ha fet repensar-s’ho tot. El porter de l’Oporto va patir un infart fa tres setmanes, el que va espantar-lo de valent en adonar-se que les conseqüències podrien haver estat nefastes. Afortunadament, després d’uns dies ingressat va poder rebre l’alta sense seqüeles.

Des de llavors que se centra a descansar i prendre-s’ho tot amb calma. Un estat de relax que s’ha evidenciat durant el seu aniversari. El futbolista ha celebrat el seu 38è aniversari amb una festa familiar íntima i molt emotiva. Acompanyat de la seva dona, Sara Carbonero, i els seus dos fills, han gaudit d’un sopar tranquil però ple de simbolisme. La periodista ha compartit un seguit d’imatges de la celebració, per tal d’ensenyar com d’especial que ha estat.

L'aniversari d'Iker Casillas Instagram

@saracarbonero

Després d’un ensurt així, només hi ha lloc per a tendresa: “Aniversaris atípics però igualment plens d’amor. Somriu sempre. Celebrem la teva vida“. No ha faltat el típic pastís, així com un munt de globus i barrets de cotilló. 

Aniversari d'Iker Casillas Instagram

@saracarbonero

Aniversari Iker Casillas 2 Instagram

@saracarbonero

Casillas, per la seva banda, ha escrit un emotiu missatge amb el qual s’ha sincerat i ha donat les gràcies a tots aquells que l’han felicitat: “Aquest cop, no ha estat un gran aniversari. Estic segur que en algun moment de les vostres vides us ha passat alguna cosa aquest dia o dies enrere que fa que no tingueu un record tan bo. No estem exempts que això ens passi. Tot i així, he hagut de mostrar aquesta cara una mica alegra. He d’estar feliç, feliç perquè des de fa 20 dies hom segueix estant aquí amb vosaltres! Els 37 s’han anat… encara sort! Què ens portaran els 38… per ara, veure’ls! PD: gràcies a totes aquelles persones que s’han pres un minut del seu temps per felicitar-me per la xarxa”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esta vez, no ha sido un gran cumpleaños. Estoy seguro, que en algún momento de vuestras vidas: os ha pasado alguna cosa ese día o días atrás que hace que no tengáis tanto buen recuerdo. No estamos exentos de que eso nos pase. Aún así, he tenido que posar y mostrar esta cara algo alegre. Tengo que estar feliz, feliz porque desde hace 20 días uno sigue estando aquí con vosotros!! Los 37 se fueron…menos mal!! Qué nos traerán los 38…por ahora, verlos!! PD: gracias a todas aquellas personas que se han tomado 1 minuto de su tiempo para felicitarme por esta red social! 

Una publicación compartida de Iker Casillas (@ikercasillas) el

Un Iker Casillas visiblement emocionat, amb ganes de deixar enrere aquest malson.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa