El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Iker Casillas s’enfronta a dos reporters i genera un terratrèmol a la xarxa
  • CA

Iker Casillas està fart de les preguntes dels reporters sobre la seva relació amb Sara Carbonero. El mític porter del Reial Madrid va anunciar la separació de la periodista fa uns mesos, el moment en el que els paparazzi van començar a perseguir-los sense descans per intentar saber si segueixen tenint bona relació. El problema és que els reporters el segueixen a la porta de l’escola dels seus fills cada matí, una situació que Casillas ha denunciat moltes vegades. En adonar-se que les crítiques no servien de res, aquest matí ha anat més enllà i ha estat ell qui ha gravat els periodistes congregats allà. Els hi ha recriminat que vagin allà cada matí, molt molest: “Això és el que passa cada dia. I així tots els dies a les portes de l’escola. Així que si després diem que estem aclaparats per estar aquí, doncs imagineu-vos una mica què és tenir aquí a la gent cada matí constantment”.

La reportera intenta justificar-se, dient que només volen saber com està. Iker, enfadadíssim, seguia gravant-los: “El problema és que no es repecta ningú, ni tan sols a l’escola. Només gravo això perquè la gent vegi com estem tots els dies, cada dia”. Furiós, ha publicat el vídeo poc després per intentar conscienciar que aquesta persecució ha d’acabar… almenys quan deixa els nens a l’escola.

Són molts els famosos que han aplaudit aquesta iniciativa de Casillas i que han reconegut que és una situació insostenible. Una de les més crítiques ha estat Paula Echevarría, que també ha tingut discussions amb la premsa: “Amic, està clar que això podria parar-se. Però, per alguna raó, a qui podria parar-ho no li interessa fer-ho. Potser té un acord tipus “mentre no em molestin a mi”. Em temo que tenim la batalla perduda. Ànims”. La també actriu Candela Peña s’ha mostrat enfadada: “Indignant que no es respectin els nens, ni els teus ni la resta d’aquella escola. Repugnant”. La cosina de Rocío Carrasco, la cantant Chayo Mohedano, li ha donat suport amb una història similar: “Ells aprofiten les teves obligacions diàries per “fer la seva feina” sense respectar a ningú. A les escoles no! No s’hauria de permetre i s’hauria de fer alguna cosa. L’escola dels meus nens va posar una denúncia a un equip de premsa per gravar l’interior del pati i pujar a una vorera per seguir-me. Ànims, amic”.

La cara fosca de la fama a la que estan acostumats, però a la que volen posar límits. Caldrà veure si aquesta denúncia d’Iker Casillas i el suport de la resta de famosos tenen resultat o si totes aquestes accions acaben en res i els reporters segueixen acudint a les portes de les escoles per poder enxampar-los.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa