El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La meteoròloga Himar González, malalta per culpa del volcà de La Palma
  • CA

Himar González és coneguda mediàticament per ser la meteoròloga d’Antena 3. La presentadora s’encarrega d’informar els teleespectadors del temps que farà l’endemà, però no només fa això. Experta en tota mena de fenòmens naturals, la canària també ha donat detalls científics de les novetats del volcà de Cumbre Vieja a La Palma. Informar des del peu del volcà durant tants dies ha tingut conseqüències en la seva salut, però. Ella mateixa va informar del perquè de la seva baixa: “I del volcà, directa cap al llit. Inflamació de cavall en vies respiratòries per tot el que he inhalat, encara que no m’he tret la mascareta ni un minut”, informava la setmana passada.

Quatre dies després, ha publicat un missatge a Instagram amb el que intenta tranquil·litzar els seus seguidors: “M’han arribat milers de missatges, així que és el meu deure comunicar que estic bé! No és preocupant i no ha estat res greu més enllà de la inflamació en les vies respiratòries que em va causar la inhalació continuada de pols de cendra i gasos. Quatre dies al llit malalta i ja estic gairebé bé! He pogut viatjar cap a la meva terra i començo les meves vacances d’estiu”.

Un gran ensurt que prefereix considerar “una petita anècdota” enmig de l’erupció. Certament, aquest fenomen ha capgirat el dia a dia de l’illa i també de tots els professionals que s’han traslladat fins allà per informar sobre les novetats que van succeint-se. Himar González torna a ser allà, encara que trigarem una mica més en veure-la en directe.

La presentadora explica com es troba / Instagram

Els seus seguidors han estat molt pendents de la seva evolució, preocupats pels problemes respiratoris que deia tenir. La presentadora es troba molt millor gràcies a les indicacions i als consells dels metges, que confien que es recuperi al 100% d’aquí a poques hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa