El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ensurt de Gonzalo de ‘Las tentaciones’: “M’han hagut d’operar d’urgència”
  • CA

Gonzalo Montoya ha estat un dels concursants escollits per repetir experiència en la nova temporada de La isla de las tentaciones. Ell va ser un dels protagonistes per la seva ruptura amb Susana Molina, de la que es va parlar molt. I ara que torna a generar expectació per la seva col·laboració en el programa nou, ha preocupat els seguidors en compartir una foto des de l’hospital. El jove andalús publicava una imatge en la qual se’l veia amb el barret de quiròfan, el que mostrava que havia hagut de ser operat.

I què li ha passat? Ell mateix ho explicava hores després per intentar tranquil·litzar els seus seguidors. “Abans d’anar a gravar el programa em vaig adonar que m’havien sortit dos mussols als ulls. No me’ls vaig curar a temps i van empitjorar fins al punt que semblava que m’havien donat una pallissa. Vaig marxar de vacances a Croàcia i va ser allà quan vaig començar a patir de debò per aquest tema. En tornar vaig córrer cap a la clínica que conec i tan bon punt em van veure com estaven els ulls em van dir que havia d’anar a quiròfan ràpidament“.

I dit i fet. El tertulià de televisió va haver de ser ingressat i el van operar per intentar corregir els problemes de visió que començaven a crear-li: “M’han hagut d’intervenir, però sembla que tot ha anat bé i m’ho han pogut solucionar”. Ara ha de descansar uns dies i podrà tornar a fer vida normal, del que té ganes per poder estar perfectament el dia de l’estrena de la nova temporada de La isla de las tentaciones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa