El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Foto impactant de Nuria de ‘GH VIP’ després d’una reacció al·lèrgica
  • CA

Nuria Martínez va haver d’abandonar ‘GH VIP’ per la reacció al·lèrgica a un préssec, el que no va acabar d’entendre perquè podrien haver retirat aquesta fruita del menú i s’hagués acabat el problema. En comptes de fer això, van decidir que seria més fàcil si ella era expulsada del concurs… una decisió controvertida de la qual encara es debat. La jove va passar-ho molt malament, ja que els metges recomanaven que no tornés a entrar i que es curés a fora. Amb la cara summament inflada, encara avui segueix tractant-se per superar-ho.

Després de molts mesos, ja que aquest incident va tenir lloc el passat setembre, avui s’ha decidit a publicar una fotografia molt impactant sobre com tenia la cara després d’aquesta reacció. 

“Va arribar un punt en el qual ja no podia respirar. Poca broma… No us podeu imaginar el mal que vaig sentir. Els al·lergòlegs m’han ajudat molt. Ha estat un episodi molt trist. Mai no m’havia donat per ensenyar-vos alguna cosa tan trista perquè per a mi és una cosa forta de la meva vida, però algun dia havia d’arribar perquè m’ho esteu preguntant. Crec que és l’hora que sapigueu que no era mentida. He estat molt de temps de metge en metge, de psicòlegs i tractaments perquè les al·lèrgies venen d’un dia a un altre i va donar la casualitat que em va passar just a ‘GH VIP’. Òbviament el primer és la salut, no estava bé per tornar en aquest moment a la casa i així em posava cada dos per tres”, afirma.

Nuria, amb al·lèrgia a 'GH VIP' Instagram

Nuria, amb al·lèrgia a ‘GH VIP’ / Instagram

Un episodi que li va impedir continuar gaudint d’una aventura televisiva que li hagués obert encara més portes. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa