El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor l’actor James Michael Tyler, el popular Gunther de ‘Friends’
  • CA

James Michael Tyler ha mort aquesta matinada als 59 anys, víctima d’un càncer de pròstata contra el que lluitava des de fa tres anys. L’actor era conegut per interpretar el paper de l’icònic Gunther de Friends, un cambrer molt popular que tenia els fans molt pendents de la seva evolució des que confirmés que la malaltia se li havia estès també als ossos. Ha estat a Twitter on han confirmat la tràgica notícia: “James Michael Tyler ha mort aquesta nit. Va ser una persona increïble que va passar els últims dies intentant ajudar els altres. Déu et beneeixi, James, Gunther viurà per sempre”.

L’actor explicava com es trobava fa uns mesos / Instagram

El seu formava part de la llista dels personatges secundaris però habituals de la sèrie. Interpretava el cambrer del bar més freqüentat pels protagonistes, a qui mostraven completament enamorat del personatge de la Rachel interpretat per Jennifer Aniston. Ella mateixa s’ha acomiadat d’ell en un post a Instagram que ha rebut molts aplaudiments, així com els de la resta d’actors i actrius del repartiment de la sèrie: “Friends no hauria estat el mateix sense tu. Gràcies pels riures que vas aportar al show i a les vides de tots nosaltres. Et trobarem a faltar” i “La mida de la gratitud que vas aportar a l’habitació i que vas mostrar cada dia de rodatge és la mida de la gratitud que sento per haver-te conegut. Descansa en pau”.

Jennifer Aniston s’acomiada del seu company / Instagram
Courteney Cox s’acomiada de l’actor / Instagram

El seu últim paper ha estat en el retrobament de Friends, encara que també l’hem pogut veure en diversos episodis de Scrubs o Episodes. Els fans de l’actor han omplert la xarxa de comiats molt tendres i d’algunes de les escenes més mítiques de l’actor, a qui asseguren que trobaran molt a faltar sempre que vegin algun capítol o el retrobament de la mítica sèrie.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa