El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fonsi Nieto i Marta Castro, pares del seu primer fill en comú
  • CA

Fonsi Nieto i Marta Castro acaben d’anunciar el naixement del seu primer fill en comú. El matrimoni ha publicat una fotografia del petit, a qui han anomenat Hugo. Han explicat que va néixer el passat 29 d’octubre, però han preferit esperar una setmana per fer-ho públic. L’expilot de motos i l’empresària amplien la família, formada pel fill que va tenir Fonsi amb Alba Carrillo. 

A la fotografia es veu la maneta del bebè, que abraça un dels seus primers peluixos. El missatge de Fonsi Nieto ha estat molt tendre: “Néixer en temps de Covid és estar destinat a convertir-se en llegenda. Hugo ja està en les nostres vides, en l’any més difícil. Em fa molta ràbia que el meu pare i la meva àvia no hagin pogut conèixer-lo… Gràcies, Marta Castro, pel millor regal del món. Estic molt orgullós de tu”. 

 

 

La seva dona, per la seva banda, ha compartit la mateixa foto del petit però en color: “Benvingut al món, Hugo. Us presento el nou membre de la nostra família. El 29 d’octubre a les 04:10 h va arribar a les nostres vides per omplir-nos d’amor. Hem estat una setmana una mica desconnectats, centrats en nosaltres i en el nostre bebè. Gràcies, Fonsi Nieto, pel regal més meravellós que em podies fer”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Una publicación compartida de Marta Castro (@martacastro84) el

 

Ràpidament les dues publicacions s’han omplert de felicitacions, amb molta felicitat davant la família que creix. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa