El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El cosí de Felip VI i la filla gran de Figo, primera parella sorpresa del 2021
  • CA

Beltrán Lorenzo és el cosí més mediàtic de Felip VI. Comparteixen besàvia, el que els uneix encara que sigui amb uns graus de llunyania. Ell va ser el primer Borbó en desfilar per una passarel·la, el que va fer-lo protagonista d’un munt de titulars. I des de llavors que els periodistes del cor li segueixen la pista, el que ha permès saber que ha començat a sortir amb una famosa. Qui? Daniela Figo, la filla gran de l’exfutbolista.

Fa temps que surten, segons informen fonts properes a la parella a Vanitatis, però no ha estat fins ara que també ho han fet oficial a Instagram. Han passat uns dies a les pistes d’esquí de Baqueira Beret, del que han fet gala en els seus respectius perfils. El seu entorn assegura que és una relació formal i que els pares de Daniela estan encantats amb el Borbó: “Luis Figo i Helen estan molt contents amb ell i Daniela ja l’ha presentat a les seves amigues”.

De moment mantenen una relació a distància, ja que Beltrán viu a Madrid i ella estudia Medicina a la Universitat de Navarra. Això no ha impedit, però, que gaudeixin de les vacances de Nadal al Pirineu català. A les seves primeres fotografies junts, se’ls pot veure abraçats i molt còmplices.

Daniela Figo i Beltrán Lozano fan oficial la seva relació / Instagram

La primera relació sorpresa del 2021, que de ben segur que anirà ben ple de notícies sobre ells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa