El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Feliciano López i Sandra Gago esperen el seu primer fill
  • CA

Feliciano López i Sandra Gago estan esperant el seu primer fill. Bones notícies per al matrimoni, que es va casar el setembre de l’any passat. La model i wedding planner està embarassada de tres mesos, així que està previst que donin la benvinguda al bebè aquest Nadal. Així ho treu a la llum la revista ¡’Hola!’ a la seva portada, que anuncia la bona nova en exclusiva.

Feliciano López i Sandra esperen el seu primer fill / ‘¡Hola!’

Cap dels dos ha concedit declaracions al respecte, per això. Les últimes paraules del tenista les vam sentir fa un parell de setmanes, quan Feliciano va reflexionar sobre el costat positiu d’haver estat tancat a casa aquests mesos: “Poder estar a casa i gaudir d’això durant més de dues setmanes seguides és una passada. No ho havia pogut fer en els últims 20 anys”. 

La parella es va conèixer fa tres anys, després del divorci del tenista i Alba Carrillo. El passat setembre van celebrar una boda multitudinària molt romàntica, la que va demostrar que no importa la diferència d’edat que tenen (ell té 38 anys, 14 més que ella). 

Aquest embaràs coincideix amb el de la xicota de Fonsi Nieto, l’altre ex d’Alba Carrillo. La col·laboradora té millor relació amb Fonsi, amb qui té el seu únic fill. El matrimoni d’Alba i Feliciano només va durar onze mesos, una relació que va acabar de la pitjor de les maneres. Ella sempre que pot el critica públicament, per la qual cosa és poc probable que la veiem felicitant-lo per aquesta pròxima paternitat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa