La nit de Cap d’Any ha donat pas a un 2022 molt esperat. Amb els contagis de coronavirus a l’alça i un munt de personatges coneguts contagiats, hi havia ganes d’iniciar un any amb esperança i bons desitjos. Els famosos de casa nostra han omplert Instagram de fotografies de les petites festes que han organitzat, moments emotius que han compartit amb els seus seguidors.

A TV3 han estat Llucià Ferrer i Elena Gadel els encarregats de posar-se al capdavant de la retransmissió de les campanades. El presentador de l’Atrapa’m si pots també ha compartit una foto en la que es veu el seu fill mirant la televisió amb la boca oberta, content en veure-hi el pare.

Llucià Ferrer té un fan a casa / Instagram

En Ricard Ustrell ha viscut un any ple d’emocions noves. Ell, per la seva banda, ha volgut recordar alguns dels millors moments en un vídeo que ha agradat molt els seus seguidors. La seva companya Laura Rosel ha gaudit de l’última nit del 2021 i ho ha demostrat amb una foto amb cerveses. Pilar Rahola no ha volgut perdre aquesta ocasió i també ha fet servir el seu perfil d’Instagram per desitjar una bona entrada d’any als seus seguidors. Ho ha fet compartint el poema d’Any Nou de Josep Carner de 1957. 

Pilar Rahola felicita l’any nou als seguidors d’Instagram

Laura Escanes i Risto Mejide han passat el Cap d’Any en família a la muntanya. El dia 1 l’han passat esquiant, una de les aficions que comparteixen: “Millor pla per acabar el 2021 impossible”, ha escrit la influencer catalana. Es mostra positiva i optimista amb una publicació divertida.

Laura Escanes comença l’any a la neu / Instagram

Pel que fa als famosos de Telecinco, cal destacar el record que han tingut Terelu Campos i María Patiño amb Mila Ximénez. Les col·laboradores de televisió han compartit imatges amb la seva amiga, qui va perdre la vida aquest estiu víctima del càncer: “Aquesta foto representa una cosa difícil de superar… però necessito sentir que algun dia torni a recuperar el sentiment més difícil. Ser amigues, competitives, lleials i professionals”. Rocío Carrasco ha estat una de les protagonistes del 2021. Ni ella ni Antonio David Flores no tenen perfil d’Instagram, amb la qual cosa ha estat la filla l’única de la família en felicitar l’any nou. No ha estat fàcil per a ells, el que ella recorda: “Per fi acaba”. 

Les presentadores de Telecinco recorden Mila Ximénez / Instagram
Rocío Flores felicita l’any / Instagram

Un 2021 que molts tenien ganes d’acabar després de molt males notícies i una pandèmia que encara està lluny d’acabar. Els famosos l’inicien amb il·lusió i els seus seguidors han agraït veure què han fet en el primer dia de l’any. 

Comentaris

    Català Gener 02, 2022 | 10:06
    En començar l'any és costum de prendre un determini. I, vist l'abocador infecte en que s'ha convertit "El Món", jo he pres el de esborrarf-lo de la memória del meu ordinador i de la meva. Aqui us quedeu.
    Català Gener 02, 2022 | 10:06
    En començar l'any és costum de prendre un determini. I, vist l'abocador infecte en que s'ha convertit "El Món", jo he pres el de esborrarf-lo de la memória del meu ordinador i de la meva. Aqui us quedeu.

Nou comentari