El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Eva González té un accident mentre esquiava i preocupa els seguidors amb una foto de la cama
  • CA

Eva González ha preocupat els seus seguidors en publicar una fotografia després de patir un accident mentre esquiava. La presentadora ja deixava caure prèviament que no les tenia totes en acudir a la muntanya i provar sort amb els esquís, el que s’ha acabat demostrant: “A veure com va el dia, no prometo res”. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bueno, pues a ver cómo se da el dia…  no prometo nada, eh… 

Una publicación compartida de Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) el

 

La sevillana hauria decidit agafar forces després d’un parell de gravacions de ‘La Voz’ amb un cap de setmana a la neu. Va compartir un parell d’imatges per fer-ne gala, però el que no s’esperava és que acabaria patint un contratemps que espatllaria aquestes hores de descans.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mística perdida…

Una publicación compartida de Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) el

 

Poques hores després, va publicar una foto de la seva cama immobilitzada amb algunes benes: “Ho vaig intentar, però no va sortir bé…”. Els seguidors s’han bolcat en desitjar-li que es recuperi aviat i la publicació s’ha omplert de comentaris que visibilitzaven la preocupació dels fans. Algunes cares conegudes del món de la televisió s’hi han sumat en els missatges d’ànims, com és el cas d’Anna Igartiburu, Paula Echevarría, Samantha Vallejo-Nágera o Mario Vaquerio.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo intenté pero no salió bien…

Una publicación compartida de Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) el

 

La imatge ha tingut una gran repercussió, el que demostra que la presentadora és una de les famoses més estimades. El que no ha passat per alt, per això, ha estat una petició enverinada que li ha deixat la seva amiga, la model María José Suárez. Va demanar-li un vídeo de la seva jornada d’esquí -abans que passés l’accident-, davant del que González va contestar-li: “Què vols? Enfonsar-me en la misèria?”.

 

La presentadora s’ho pren amb humor, almenys, el que tranquil·litza una mica els ànims. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa