El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Eugenia Martínez de Irujo visita el seu germà a l’hospital i dóna l’última hora sobre el seu estat de salut
  • CA

Cayetano Martínez de Irujo va ser operat el divendres 14 de maig en la Clínica de la Luz de Madrid pels problemes intestinals que pateix des de fa un temps. I ara ha estat la seva germana Eugenia Martínez de Irujo qui, després de visitar-lo, ha donat l’última hora sobre el seu estat de salut. En unes declaracions recollides per Europa Press a la sortida de l’hopistal, l’aristòcrata ha confirmat que el seu germà ja ha sortir de l’UCI, que es troba millor, però que està esgotat.

Tot i que encara no ha pogut confirmar quan rebrà l’alta Cayetano, ha reconegut que es troba en un moment anímic complicat i que ara el més important és que recuperi ràpid. En relació a les visites que està rebent a l’hospital, Eugenia ha dit que “també li ve de gust estar tranquil, així que si no venim més sovint és perquè li ve de gust tranquil·litat”. “Que jo ho entenc”, ha afegit. “Quan algú està convalescent no li ve de gust estar fent l’esforç de parlar”, ha insistit.

El fill de la duquessa d’Alba va ser intervingut pel seu doctor de confiança, Enrique Moreno. Es tracta del mateix cirurgià de fama mundial que el va operar en dues ocasions anteriors, l’any 2015 i 2016. Per a Cayetano, és com el seu segon pare i l’home que li va salvar la vida. El febrer de 2020 va estar quatre dies ingressat en la mateixa clínica després de patir una intoxicació alimentària que li va fer pensar que es repetia el seu problema intestinal. Llavors Cayetano va viatjar de Sevilla a Madrid i va ingressar pel seu propi peu en la clínica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa