El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Et descobrim el nou exercici favorit de Khloé Kardashian
  • CA

 

 

La celebriti Khloé Kardashian ha explicat quin és ara per ara el seu exercici favorit per estar en forma. L’empresària que ha posat en el seu centre de vida l’exercici i la vida sana, va protagonitzar un reality show per perdre pes. Per mantenir-se dins del seu pes ideal, Kardashian basa el seu entrenament amb els anomenats battle ropes, unes cordes de gran longitud i pes que tenen la capacitat d’ajudar a millorar la força i que es fan servir per a esports d’alta intensitat, com el CrossFit.

  

  

Aquestes cordes ajuden a treballar molts músculs alhora i accelera el cor i és una manera senzilla d’incorporar exercicis de cardio i força en el mateix entrenament i permeten exercicis de baix impacte articular. Segons ha explicat a la seva web, la manera més efectiva de fer servir aquest element és imitant el moviment d’una ona amb una corda a cada mà.

  

  

  

A més, Khloé, germana petita de Kim Kardashian, comparteix a través de les xarxes, especialment a Instragram, on compta amb 68,4?mm seguidors, les seves rutines d’entrenament.

 

 

 

 

Because we got taco

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa