El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enxampada màxima a Belén Esteban en ple directe: “Se m’ha sentit?”
  • CA

‘La última cena’ és el nou programa que Telecinco s’ha inventat per entretenir els teleespectadors el divendres a la nit. Ahir tenia lloc el tercer sopar del programa, i qui cuinava eren María Patino i Chelo García Cortés. Però com que Belén Esteban no pot sortir de casa pel Covid-19, li envien el sopar al seu domicili. El tupper que va rebre amb el primer plat no li va causar gaire bona impressió: “Aquesta és el meu sopar?”, deia, sorpresa, veient l’escassa quantitat de macarrons que hi havia.

Des del seu saló, es va posar a descriure el que tenia al plat: “Estic veient una fulla… una mica de formatge ratllat…”. Després va preguntar, no gaire convençuda: “Això voleu que m’ho mengi?” Malgrat les reticències inicials, Belen es va llançar a menjar-se el sopar… tot i que la seva cara no deixava lloc a dubtes: no li agradava gens. Tots els col·laboradors s’estaven partint de riure amb els gestos de Belén. Però el moment més impactant va ser quan es va aixecar de la taula i va sortir corrent de l’habitació. “Ja, tot bé!”, va dir en tornar. Belén va tornar a provar el plat i el va resumir dient que, encara que “l’essència és bona, la pasta està dura, dura, dura”.

Després van canviar de tema i van tornar a plató, però Jorge Javier Vázquez va connectar d’improvís amb la casa de Belén Esteban. La col·laboradora estava girada, sense els cascos i parlant per telèfon, completament aliena al fet que el programa havia tornat a connectar amb ella. “Quan vinguis a casa porta’m un montadito de calamars, perquè avui no sopo”, li deia al seu marit, Miguel.

Quan va penjar, Jorge li va demanar que expliqués a tots el que acabava de passar: “T’han punxat la trucada”, li va dir, amb sorna. “Quina trucada?”, dissimulava Belén Esteban. Després, avergonyida, va preguntar: “Se m’ha sentit?” Tots es partien de riure davant la sorpresa de Belén, que va optar per acabar dient la veritat: “He trucat al meu marit. S’ha vist el que he dit? He dit que em portin un montadito de calamars perquè tinc gana i no he sopat”. Sembla que el menú de Patiño i Chelo no va triomfar…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa