El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enfrontament lleig entre companyes de Telecinco: “Calma’t, filla, que em toques els nassos”
  • CA

Carmen Borrego ha rebut per totes bandes durant l’últim programa de Viva la vida. La col·laboradora veia com la seva germana i la neboda la criticaven sense escrúpols, el que l’encenia de mala manera. A més a més, la resta de companys no feien més que retreure-li la seva actitud, el que acabava provocant insults i crits.

Enmig d’aquest xou, la presentadora intentava posar pau i donar pas a un vídeo, però Carmen no feia més que cridar i interrompre-la. És per això que Emma García va acabar esclatant: “Però puc donar pas al vídeo, filla? Carmen, escolta’m. Deixa d’estar a la defensiva. Kiko té dret a preguntar-te. Després et pregunto jo i estàs a la defensiva. Calma’t”.

El programa decidia posar anuncis llavors, però a la tornada de la pausa tot seguia igual. Emma li preguntava, de fet, si s’havia calmat: “Ja estàs millor? Prefereixo la teva mare, de debò. Tota l’estona dius que vols parlar i que vols parlar. Filla, espera’t una mica. I ho sento, però em mullaré. Crec que has estat injusta amb la teva germana”.

Emma García a 'Viva la vida' Telecinco
Emma García a ‘Viva la vida’ / Telecinco

“Què malament portes que no estiguem d’acord amb tu. No et facis la víctima, ara, que arriba un moment en el qual em toques els nassos“, l’etzibava la presentadora. Una situació molt tensa que no millorava al llarg del programa, en el qual se la seguia criticant obertament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa