El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tensió a ‘Viva la vida’: “Som ximples? Estem fent el ridícul”
  • CA

És estrany que Emma García acabi algun programa de ‘Viva la vida‘ sense algun enfrontament amb els col·laboradors. Aquest cap de setmana ha tornat a demostrar que no vol permetre certes actituds en els seus companys de magazín en una discussió amb Diego Arrabal. Però per què?

Posem-nos en context. La presentadora estava entrevistant Carmen Borrego, la filla petita de María Teresa Campos. Estaven parlant sobre la dura entrevista que va concedir a ‘Sábado Deluxe’, la que hauria afectat molt la seva filla. Els col·laboradors li anaven preguntant coses, però sempre des d’un to molt còmplice. Una simpatia que va enfurismar un dels col·laboradors, en Diego Arrabal, que va aixecar-se i va marxar de plató de cop: “Li fan la pilota a Carmen Borrego i a mi no em deixen fer-li preguntes”.

Carmen Borrego i Diego Arrabal 'Viva la vida'

Carmen Borrego i Diego Arrabal ‘Viva la vida’

L’Emma, enfadada amb la falta de respecte de Diego, va escridassar-lo: “Som ximples? Jo de veritat que hi ha coses que no entenc. Estem aquí tots parlant i de sobte vas tu i marxes. És que no ho entenc. A més a més, tu no ets així”. I ell es defensava: “És que amb tantes floretes no es pot. No us adoneu que estem fent el ridícul?”, etzibava.

Emma García esbronca Diego Arrabal Telecinco

Emma García esbronca Diego Arrabal / Telecinco

Una reprimenda que no agradava gens a la presentadora: “Qui pot marxar de plató sóc jo perquè us estic donant pas i no em feu ni cas. Intentem posar una miqueta d’ordre. O aquí hom s’enfada i marxa? Si us plau, eh?”.

Una nova picabaralla entre els col·laboradors de ‘Viva la vida’ que demostra que no poden tenir una tarda tranquil·la. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa