El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els famosos omplen Instagram de fotos amb els seus luxosos regals de Reis
  • CA

El dia de Reis és un dels més especials per als més petits. Després d’una nit plena d’emocions i encara més nervis i expectació, els nens es lleven més il·lusionats que mai: tot preparats per obrir els regals i descobrir què els han concedit Ses Majestats els Reis d’Orient.

 

Joguines, roba, aparells electrònics, material escolar nou… Són moltíssimes les opcions, però no només entre els més menuts de la casa. Els pares també demanen allò que més desitgen, com han evidenciat alguns famosos que han volgut compartir amb els seguidors els luxosos regals que han rebut.

 

Un dels primers a fer gala d’obsequi original ha estat Risto Mejide. Demà mateix comença el seu nou programa a Cuatro, però mentrestant farà temps tocant la guitarra elèctrica amb la qual l’han delectat. Té una passió oculta per la música? Publicarà algun vídeo fent-la sonar? La seva dona, Laura Escanes, ha rebut una de les bosses de moda: un model de Christian Dior que es pot aconseguir per 2.100 €.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué bien se han portado sus majestades los Reyes Magos, con lo malo que he sido!!!! GRACIAS @lauraescanes y @umeunionmusical por echar la carta!!! FELICES REYES A TODOS

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good girl

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

 

Una de les cares conegudes que acostuma a publicar fotografies de l’arbre de Nadal ple de caixes de regals és Paz Padilla. La presentadora ha rebut moltes crítiques recentment precisament per aquest tema. Molts consideren innecessari que faci gala de diners d’aquesta manera. Ella, tot i això, n’ha fet cas omís i ha tornat a ensenyar el goig que feia el seu menjador. Això sí, en aquesta ocasió ha volgut deixar clar que no tots els paquets són per ella, ja que tenia 14 convidats. 

 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya han llegado los reyes para mi familia de Madrid, este año seremos 14,ellos también dejan aquí sus regalos,

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

 

Un altre dels personatges de l’any ha estat Elena Tablada. L’exparella de David Bisbal està immersa en una batalla judicial amb el cantant, des que concedís una entrevista en la qual criticava com l’ha tractat de que es divorciessin. Deixant de banda aquests problemes, la dissenyadora ha publicat una fotografia amb l’arbre i tots els regals. El que més ha cridat l’atenció? Que ha combinat tots els papers de regal. 

 

 

Kiko Rivera també té per costum compartir tot allò que va a Instagram. I en aquest dia tan especial, no podia faltar. Què ha fet? Compartir una imatge del menjador, aprofitant que està passant aquestes dates tan màgiques amb els seus tres fills. 

 

Kiko Rivera regals
Kiko Rivera regals | Instagram @riverakiko

 

La seva cunyada, Eva González, s’ha acomiadat del seu últim any al capdavant de ‘Masterchef’ amb una fotografia d’aquest 6 de gener. És el primer any que reben els Reis Mags des que són pares, el que converteix aquesta data en una d’encara més màgica. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué emoción!!! Sus Majestades los Reyes Magos de Oriente han llegado a casa y hemos debido ser súper buenos porque hay muchísimos regalos para todos!! Aunque la verdad es que el peque de la casa es el que más regalos tiene… por algo será… #reyesmagos #felizdiadereyes

Una publicación compartida de Eva Gonzalez (@evagonzalezoficial) el

 

Una altra presentadora ha volgut ensenyar als fans com estava el menjador quan s’han llevat els seus fills. Tania Llasera ha passat les dates nadalenques en el seu pis nou, però Ses Majestats han trobat bé la direcció i han omplert el menjador de joguines. 

 

Tania Llasera nadal
Tania Llasera nadal | Instagram @taniallasera

 

Amb tot, sembla que els famosos i les seves famílies s’han portat bé. Què més hauran rebut les cares més mediàtiques de la televisió?

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa