Nova polèmica a la família de Flores-Moreno. En aquesta ocasió, per la gran quantitat de diners que podria haver-se gastat Rocío Flores per a fer guanyadora a Olga Moreno, la seva madrastra, de ‘Supervivientes 2021’. El tertulià de ‘Sálvame’ Kiko Hernández s’ha fet ressò en el programa del que han publicat diversos diaris digitals: “Rocío Flores es va gastar 57.600 euros votant a Olga Moreno”, ha llegit, en al·lusió al triomf d’Olga a ‘Supervivientes’.

“No sé si és cert o no però si és veritat, farem càlculs”, ha dit Kiko. I és que si el premi és de 200.000 euros però es quedaria en uns 110.000 perquè ha de pagar a Hisenda, i a això es restarien els 57.000 que s’hauria gastat Rocío Flores: “Si el deute d’Olga amb Hisenda són 90.000 euros i el d’Antonio David Flores de 500.000, digues-me tu on és el negoci”.

Per aquest motiu, Kiko Hernández creu que amb el triomf d’Olga Moreno “hem guanyat tots” i ho ha argumentat de la següent manera: “Tots hem guanyat que hagi guanyat 200.000 euros perquè Antonio David deu 500.000 euros a Hisenda, aquesta senyora 90.000, amb la qual cosa tots hem guanyat perquè part del premi o tot sencer se’l quedarà Hisenda, i nosaltres tenim una mica més per a fer hospitals, carreteres i escoles”, ha conclòs.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 30, 2021 | 12:20
    M'importa una merda juliol 30, 2021 | 12:20
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa