Els convidats que han acceptat anar al casament d’Anabel Pantoja, i les grans absències

No sembla probable que Isabel Pantoja assisteixi a l'esdeveniment a La Graciosa

El casament d’Anabel Pantoja està sent, sens dubte, un dels temes de la tornada de les vacances. La neboda d’Isabel Pantoja ha tingut molts problemes per poder-se casar-se amb Omar Sánchez: primer va haver d’anular el casament pel coronavirus; després ha rebut queixes dels ecologistes, que demanen preservar el paratge de l’illa de La Graciosa, a les Canàries; i, finalment, s’ha hagut d’enfrontar a les constants crítiques dels seus companys de ‘Sálvame’ pels convidats, els que assistiran i els que han rebutjat ser-hi.

I ara, la revista ‘Lecturas’ ha fet un recull de qui finalmet hi anirà i qui no es presentarà. Malgrat les darreres picabaralles, Kiko Rivera ha deixat clar que no pensa perdre’s el casament de la seva cosina per res del món. Tot i els problemes d’aquests últims mesos, Kiko i Anabel s’han criat com a germans i així ho senten. Al costat d’Irene Rosales, viatjarà a la Graciosa per a estar amb ella.

Kiko Rivera i Anabel Pantoja, en una foto d'arxiu _ Instagram
Kiko Rivera i Anabel Pantoja | Instagram

Per la seva banda, Isa Pantoja passa per un dels seus moments de més pau en el si família i això es nota. La prima d’Anabel Pantoja té clar des del primer moment que tant ella com la seva parella i el seu fill Albertito estaran al costat de la col·laboradora de ‘Sálvame’ en aquest dia tan important per a ella.

I el gran dubte: Isabel Pantoja. No sembla probable que la cantant tingui intenció de fer el pas per a acompanyar a la seva neboda preferida. La Pantoja no només defuig tot tipus d’actes socials que no impliquin un compromís laboral, sinó que la presència del seu fill és raó més que suficient per a no voler viatjar fins a Canàries.

Raquel Bollo, tot i estar actualment allunyada dels Pantoja, ja ha avançat que no pensava perdre’s el casament de la seva amiga Anabel. L’excol·laboradora de ‘Sálvame’ tornarà a la primera línia de l’actualitat de mà de la seva amiga i companya. També hi serà Belén Esteban, que actualment manté una estreta relació amb la neboda d’Isabel Pantoja.

I, finalment, Bernardo Pantoja, el pare d’Anabel. Ell no hi assistirà, i va ser la pròpia Anabel la que ho explicava a ‘Sálvame’ i assegurava que no era només per motius de mobilitat -Bernardo té problemes a les cames que li dificulten moure’s amb total llibertat-.

Comentaris

    M'importa tres cagarros 03/09/2021 10:05 pm
    M'importa 33.333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si són compradors compulsius o garrepes, amb qui es barallen o es donen el bec, si es divorcien o no i el perquè, el què mengen o deixen de menjar, si dormen bé o malament, si ploren o riuen, si estan preocupats o deixondits, si porten tatuatges o no, si canvien de "look", conserven el mateix o es fan siliconar, embalsamar, dissecar, crio-conservar, liofilitzar, confitar, escalivar o escabetxar, si tenen manies o no, si insulten o són insultats, si els han posat una multa o els ha tocat la loteria, si fan vacances o deixen de fer-ne, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, ambigu-sexuals bicicletosexuals, onanistes o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa, socis ex-socis, parelles, ex-parelles presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si es dediquen a la publicitat o no, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si pateixen atacs d'ansietat, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si mengen userda o garrofes, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai, aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari