Posen preu al vestidor de les princeses Elionor i Sofia

Les princeses Elionor i Sofia tenen un dels vestidors més envejats del país. Les filles dels reis Felip i Letícia no repeteixen mai vestit, el que fa tenir una idea de la quantitat de roba que han de tenir a Palau. Les nenes, de 14 i 13 anys respectivament, han canviat d’estil radicalment en aquests últims mesos. Sembla que han crescut de cop, el que s’evidencia en el canvi de marques que han fet. D’empreses infantils, a les firmes més reconegudes d’Inditex.

Vesteixen cada cop més de Zara, Stradivaridus, Bershka i Springfield; les mateixes marques que fan servir les noies de la seva edat. Low cost, sí, però adquirint un munt de models diferents.  Les seves últimes aparicions públiques han demostrat que segueixen les tendències i que opten per dissenys llisos i poc cridaners. Sempre perfectament combinades i amb complements a joc, per descomptat.

Princesa Elionor i la infanta Sofia als premis princesa d'Astúries  Europa Press

Princesa Elionor i la infanta Sofia als premis princesa d’Astúries / Europa Press

Tenen la millor mestra en Letícia, que es gasta milers d’euros cada any en renovar l’armari i adquirir models nous. Ara bé, en el seu cas sí que observem que es decanta per marques prestigioses (i de preus molt més elevats). Les nenes de moment es queden amb els preus assequibles d’Inditex, el que de ben segur acaba canviant quan creixin una mica més.

La princesa Elionor i la germana, la infanta Sofia, llegeixen 'El Quixot'   Círculo Bellas Artes

Círculo Bellas Artes

També és destacable que les hem vist amb roba heretada de la mare, fins i tot amb sabates seves. Si fins ara sempre les havíem vist amb Pretty Ballerinas, a poc a poc van adaptant-se a vambes o mules de pell més formals. Un armari ple de peces a preus assequibles, però amb tal quantitat de roba que genera un preu desorbitat. Tots els models que duen acaben esgotant-se al cap de poques hores, el que evidencia que alguns les consideren ja unes autèntiques it girls com la mare. Caldrà esperar per veure si també segueixen els seus passos pel que fa a la roba cara. 

Nou comentari