El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Discurs en català de la princesa Elionor: “Espero veure-us aviat”
  • CA

La princesa Elionor i la infanta Sofia han participat per primer cop en una videotrucada de feina amb els seus pares. Sembla que ara que han acabat el curs, les nenes podrien començar a agafar rellevància i que podrien estar presents en alguna reunió telemàtica. Les hem vist aquest migdia en una videotrucada amb els guanyadors dels Premis Fundació Princesa de Girona d’enguany, on no estava previst que acudissin però finalment han volgut que Elionor els saludés personalment.

Com a presidenta d’honor, l’hereva a la Corona s’ha dirigit als guanyadors en una salutació en català que els ha deixat molt sorpresos. Elionor rep classes de català des de ben petita, el que es nota en la seva bona pronunciació i dicció.

“Bon dia, gràcies a tots i a la fundació per atendre’ns aquest matí. És una pena que aquest any no hàgem pogut celebrar l’entrega de premis ni participar en tot el que succeïx al seu voltant. Espero que ens vegem aviat”, deia còmoda i tranquil·la traient pit del seu nivell de català.

El rei, orgullós, la felicitava en directe amb un “molt bé” que li sortia de l’ànima. Els premiats aplaudien la jove, que apareixia amb una brusa blanca de pics que segueix l’estil de la mare. Caldrà esperar per a la següent aparició de les nenes, que tenen tot l’estiu lliure per endavant. Els últims dos anys havien acudit a un campament als Estats Units, però la Casa Reial ha confirmat que enguany no acudiran per la crisi del coronavirus. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa