El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sofia de Grècia, fora de la foto familiar en el gran dia d’Elionor
  • CA

Elionor de Borbó ha celebrat aquest migdia la seva confirmació. La filla gran de Felip i Letícia ha complert amb la tradició cristina en companyia dels companys de l’elitista escola madrilenya en la que estudia. Ha rebut el sacrament de la mateixa manera que ho va fer el seu pare, encara que les coses han estat molt diferents en aquesta ocasió… principalment perquè Joan Carles i Sofia no han participat.

L’absència de l’emèrit era més que esperada, però ha sorprès no veure la seva dona en un dia tan assenyalat. Feia dies que es rumorejava que Sofia no podria acudir perquè l’escola havia decidit, casualment, que enguany només els pares i germans podrien acompanyar als alumnes. L’excusa era la Covid, però és bastant probable que Letícia somrigués en assabentar-se d’una norma que impediria la presència de la seva estimada sogra.

Felip i Letícia apareixien ben somrients, acompanyats d’Elionor la seva inseparable germana Sofia. Tots quatre han posat a l’entrada de la parròquia en un retrat familiar que de ben segur que serà molt comentat.

Elionor, a l’arribada a la parròquia en companyia dels pares i la germana / Europa Press

Les revistes de moda han destacat els conjunts estilístics que han lluït. Com és habitual, Elionor ha tornat en confiar en el color blau mentre que el seu pare ha escollit una corbata del mateix color. Sofia, en un segon pla, ha optat per un vestit de Mango que es pot comprar per menys de 20 €. Letícia no volia restar protagonisme a la filla, així que ha vestit un look antic sense gaire gràcia.

Elionor, com dèiem, apareixia amb els cabells més curts i un vestit de color blau intens que ha complementat amb unes sabates nude amb una mica de taló. Lleugerament maquillada, ha aparegut amb un estil més juvenil que l’allunya una mica més de la imatge de nena que duia els mesos anteriors. La mascareta era l’oficial de l’escola, en un to que combinava amb el seu conjunt.

Felip i Letícia acompanyen la filla el dia de la seva confirmació / Europa Press

Tot ben lligat i combinat perquè Elionor gaudís del seu gran dia religiós mentre l’àvia veia les fotografies per la premsa. Queda clar que amb la marxa de Joan Carles, Sofia també s’ha allunyat de les netes encara més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa