El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Elena Gadel esclata contra el sexisme a la publicitat: “Ja n’hi ha prou”
  • CA

Elena Gadel ha esclatat a Instagram en un seguit de vídeos que han rebut molts aplaudiments. L’actriu de Com si fos ahir i exconcursant d’Operación Triunfo ha protestat contra els missatges sexistes que encara es poden observar a la publicitat.

La crítica té com a base un anunci per acabar amb els gasos a la panxa: “És la tercera vegada que veig l’anunci i no m’agrada gens. Per què sempre ha de ser la dona la que surti? El més normal és que, amb l’edat que té la dona que surt a l’anunci, tingui una miqueta de panxa, o bé perquè ha estat mare o perquè és una dona normal i corrent. La panxa plana no és una cosa que només afecta les dones, també hi haurà homes que els molesti tenir panxa”.

Un al·legat a favor de la incorporació de dones amb corbes a la publicitat que ha entusiasmat a moltes de les seves seguidores, que li han mostrat el seu suport. Per què aquesta necessitat d’inculcar a les dones que han de tenir un físic perfecte? “Ja està bé de voler tenir un cos deu, o els que ens han dit que és un cos deu. Ja n’hi ha prou, tu, ja n’hi ha prou”, ha etzibat visiblement molesta.

Una Elena Gadel molt contundent sense por a manifestar la seva opinió públicament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa