El Món
Ferreras, objecte de burles per l’exagerat grafisme de La Sexta

Antonio García Ferreras ha tornat a ser la cara visible de la nit electoral. Un súper diumenge que requeria d’una anàlisi acurada sobre tot el que anava passant. A mesura que avançava la nit, els partits polítics veien una dansa d’escons que ho anava canviant tot. ‘Al Rojo Vivo‘ va fer una cobertura sense precedents, tot analitzant els resultats de les eleccions municipals, autonòmiques i europees. 

Com és habitual, el programa va reunir una immensa quantitat de dades, per la qual cosa van haver de muntar un gràfic rere un altre. El problema? Que van voler mostrar-ho tot i la pantalla se’ls hi va fer petita.

Ferreras  La Sexta

La Sexta

El programa especial va enviar un munt de reporters arreu d’Espanya, però com dèiem, el que més cridava l’atenció era veure Ferreras envoltat de números. Des dels primers resultats de les municipals a la seva esquerra, els de les autonòmiques a la dreta i les europees a dalt.

Aquest enrevessat sistema va donar ales als teleespectadors, que van omplir la xarxa de memes i muntatges amb Ferreras i les desenes de resultats envoltant-lo.

L’audiència va acompanyar Ferreras en massa, el que va ajudar-lo a convertir La Sexta en la més vista: amb 2.573.000 teleespectadors, cent mil més que el debat de ‘Supervivientes’.

Nou comentari

Comparteix