El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El xòfer de Bisbal afegeix llenya al foc: “L’ex el tractava com un gos. Mai no el va estimar”
  • CA

La guerra que manté David Bisbal amb la mare de la seva filla està fent les delícies de les revistes del cor. Des que Elena Tablada comencés a criticar l’actual dona del cantant, que la batalla mediàtica no fa més que pujar de to. El punt àlgid? Quan la dissenyadora va coincidir una entrevista en la qual carregava contra Bisbal d’una manera molt cruel: “Em va deixar desemparada durant l’embaràs, no em va defensar davant la premsa i em va voler deixar sense pensió quan ens vam separar. No és tan simpàtic, atent i divertit com sembla”. La tempesta va anar adquirint intensitat, especialment quan les càmeres de ‘Sálvame’ van aconseguir que la mare del triunfito critiqués a l’exjove, el que no va fer gens de gràcia al fill: “La meva mare es mereix un respecte, l’heu enganyat. Ha rebut més de cent trucades perdudes”. 

 

David Bisbal i Elena Tablada
David Bisbal i Elena Tablada | Europa Press

 

Tenint en compte aquest context, que ‘El Español‘ anunciés que tenia una entrevista exclusiva amb el xòfer del matrimoni només podia ser sinònim d’èxit. I encara més si critica com critica Elena Tablada… Resulta que el conductor cubà s’ha fartat i ha volgut defensar el seu amic cantant: “Tablada és dèspota i freda, una persona que mai no va estimar en David”. 

 

“Amb ell tenia una bona relació, és molt bo, un artista tan gran que no sabria ni com definir-lo. D’ella tinc molt a dir, és una senyora que mai no l’ha estimat. Tot va ser una mentida. El veia sempre trist quan el portava en cotxe. Vaig veure com ella es burlava del sogre, el que em va fer mal”, confessa. 

 

El matrimoni
| Europa Press

 

 

Però això no és tot, i és que tampoc no li va agradar veure com es comportava amb Bisbal: “A més a més, tractava David molt malament, com un gos. Ell a vegades em deia que no es podia creure que el tractava així després d’estar uns dies sense veure’s. Per no parlar de les despeses d’Elena, que es gastava 7.000 o 8.000 € en roba. He vist factures d’això. Ella no treballava durant aquella època i només sabia trucar els proveïdors de roba”. 

 

El xòfer es queda a gust, després d’uns quants anys sense treballar amb ells. És destacable que la seva exparella, fins i tot, va parlar amb periodistes i també va criticar Tablada. És ella la dolenta d’aquesta història? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa