El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El vestit oriental de Letícia, una picada d’ullet a la primera dama xinesa
  • CA

Els reis Felip i Letícia estan causant una molt bona impressió durant el viatge d’Estat dels presidents xinesos Xi Jinping i Peng Liyuan. Els han rebut amb tots els honors i els han fet uns regals ben originals. Però això no ha estat tot, i és que la monarca ha acompanyat la primera dama a una òpera del Teatre Reial que té com a protagonista una princesa xinesa.

 

Si durant la recepció oficial van coincidir amb dos vestits en blau marí, el conjunt estilístic que més ha fet parlar és el que ha escollit avui la reina Letícia. En un clar homenatge a l’origen de l’acompanyant, ha optat per un outfit amb reminiscències orientals. Es tracta d’un vestit en rosa pal amb brodats de flors de lotus i una garsa a la zona del pit, dos clixés orientals. Pertany a la marca britànica low cost ASOS, que el ven online per 85 €: una aposta guanyadora que ha combinat amb unes arracades de quars rosa i unes sabates de to clar.

 

 

La reina Letícia amb la primera dama xinesa en el Teatre Reial
| Casa Reial

 

La reina Letícia amb la primera dama xinesa en el Teatre Reial
 | Casa Reial

 

El que més ha cridat l’atenció, per això, és l’abric que ha lluït abans d’entrar al teatre. Carolina Herrera signa aquesta novetat dins de l’armari de Letícia, un model llarg en rosa que ha triomfat. Peng, per la seva banda, ha optat pel color camel: amb un vestit beix, uns guants grisos i un abric de grans solapes.

 

Letícia i la primera dama xinesa
Letícia i la primera dama xinesa | Casa Reial

 

La sintonia entre les dues ha tornat a ser evident. Còmplices i simpàtiques, ara es preparen per al sopar de gala d’aquesta nit. Etiqueta, vestit llarg i tiares: amb què ens sorprendran en aquesta ocasió?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa