Cancel·len temporalment ‘El Hormiguero’: missatge dràstic de Pablo Motos

Antena 3 ha decidit cancel·lar temporalment ‘El Hormiguero‘ per emetre en el seu lloc un programa informatiu especial que donarà l’última hora sobre el coronavirus. Durant l’últim programa en directe, Pablo Motos va voler acomiadar-se de l’audiència amb un missatge contundent i també positivista: “Com abans acceptem que el coronavirus ho canviarà tot durant un temps i que ningú sap de moment quant de temps serà, abans deixarem de patir”. 

Ha volgut fer una llista de les fases que considera que passaran tots els ciutadans davant d’aquesta situació excepcional: “La primera fase és la negació. Et negues que sigui veritat el que està passant encara que ho vegis amb els teus propis ulls, no t’ho creus. La segona fase és l’enuig. A tots ens agradava més la nostra vida fa quatre dies que avui. Sembla que el que fa res era segur, ja no ho és i com que no podem fer res al respecte, doncs t’enfades”.

“La tercera fase és la tristesa. Com que les coses no són com desitges, comences a patir. Et despistes, el cos et pesa i no et ve de gust fer res”, afegeix. La quarta i la cinquena fase? “L’acceptació i la superació“. Assegura que és aquí quan acceptes el que passa i entens que les coses han canviat: “T’adaptes i recuperes els ànims”. 

Pablo Motos, abans d'acomiadar 'El Hormiguero'   Antena 3

Pablo Motos, abans d’acomiadar ‘El Hormiguero’ / Antena 3

Pablo Motos ha volgut mostrar-se optimista, després de tot: “Aquesta situació ens farà reflexionar sobre les coses importants de veritat i ens farà oblidar les coses superficials que ens preocupaven fins ara. Si som capaços de fer pinya i cuidar-nos els uns als altres, sortirem d’aquesta. El coronavirus és fort, però l’amor ho és molt més. No és una ximpleria. L’amor és una de les forces de la naturalesa més poderoses que existeixen”. 

Nou comentari