El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El demolidor testimoni de Raquel de ‘Las Mellis’ sobre el pare del seu fill: “El vaig deixar quan estava embarassada”
  • CA

Raquel, una de les dues bessones de ‘Las Mellis’, s’ha obert en canal al plató de ‘Sálvame’ i ha explicat com va ser la tempestuosa relació que va mantenir amb el pare del seu fill, Eduardo Bermejo. “Jo tot el que he passat amb Eduardo ho he passat. El que realment em fa mal és el meu fill, que és el que ho ha passat realment malament”, ha començat dient.

“Entre el seu pare i jo no hi ha relació. Vam tenir una relació d’un any i 8 mesos, d’alts i baixos, van haver-hi moltes dones fins que vaig dir ‘fins aquí'”, ha concretat Raquel, actual tertuliana del programa de les tardes de Telecinco.

“Li vaig dir, ‘mira ha passat això, tinc 26 anys sóc una dona, no sóc cap nena’. Ell va voler tornar, i jo no. No ha passat mai la pensió, l’ha rebut gràcies a l’avi patern. Quan ell va morir va deixar a Eduardo a càrrec, a vegades arribava i altres no”, ha revelat.

“Mai he parlat al meu fill malament del seu pare. Em preguntava per ell i jo li deia que estava treballant. Jo mai li vaig tancar la porta. Ni a ell ni a la seva família. No el veia perquè no volia. Deia que o teníem relacions o res“, ha afirmat la col·laboradora.

Gràcies a Déu mai m’ha faltat res. Els meus pares sempre m’han donat suport, i vull donar-los les gràcies des d’aquí. A la meva germana també, que ha estimat al meu fill com una segona mare”, ha dit molt emocionada Raquel.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa