El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida, sincera i sense filtres: atacs d’ansietat, complexos, casa i viatges
  • CA

Les influencers aconsegueixen connectar amb els seus seguidors de moltes maneres. Una de les que més agraden són les rondes de preguntes, una tècnica molt popular que permet als fans conèixer aspectes íntims i personals sobre elles. L’última a sumar-se a aquesta tendència? Dulceida, que s’ha obert en canal a Instagram.

La catalana ha confessat, per exemple, que ha patit moments dolents i que ha patit diverses crisis d’ansietat: “Vaig estar tractant-me durant un any i mig en un metge naturòpata fa molts anys. Per sort, des de llavors he patit molt poques crisis”. En aquest sentit, també ha volgut parlar sobre el bodypositive: “Ara mateix estic a gust amb el meu cos, però he tingut èpoques en les quals m’he sentit millor. Tinc els meus complexos com tothom i treballo tots els meus dies en estimar-me, en sentir-me única, especial i no comparar-me amb ningú. Perquè això ho crec, totes som especials i diferents. Allà està la màgia. No és una cosa que em costi perquè sempre m’he valorat molt en tots els aspectes, crec que és important que ho fem”.

Li han preguntat per la seva bisexualitat, un tema recurrent en aquestes rondes de preguntes: “Sempre que sento alguna cosa, la conegui o no, em deixo portar. Vaig començar a sentir alguna cosa diferent per Alba i ni m’ho vaig qüestionar ni ho vaig pensar, només em vaig deixar portar!”. Sobre la seva relació amb Alba Paul, ha deixat clar que mai no ha sentit que sigui competència: “Seria molt estrany… No hem de tenir competència amb ningú i molt menys amb la teva parella. L’estimo, l’admiro i estic al seu costat per a tot”. A les últimes entrevistes ha deixat caure que tenen ganes de ser mares, per la qual cosa no sorprèn que li preguntin sobre el tema: “En un principi, si tinguéssim un fill, ens quedaríem a viure en el mateix pis perquè per sort tenim un pis gran. Però en un futur volem una caseta si es pot”.

El coronavirus ha afectat molt les influencers, també, que han hagut de deixar de viatjar i compartir contingut diferent. En el seu cas, però, assegura que té previst tornar a agafar avions molt aviat: “Abans el 60% del meu contingut era de viatges. Ara que ja es pot viatjar de manera legal a destins segurs, potser aviat tenim el primer viatge i si és així, us portaré amb mi i us explicaré tota l’experiència i totes les mesures que hem de prendre”.

Un moment d’intimitat i sinceritat amb la barcelonina, que ha fet les delícies dels seus seguidors més tafaners.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa