El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida sorprèn en revelar quines són les seves manies més estranyes
  • CA

Un seguidor de Dulceida pot saber-ho gairebé tot d’ella gràcies a la transparència que mostra en el seu perfil d’Instagram. Considerada l’abella reina de les influencers, la catalana ocupa el primer lloc en el rànquing de les més seguides des de fa anys. No obstant això, curiosament no li agrada concedir entrevistes i és per això que, quan ho fa, sempre generen molta expectació.

Aquest dimarts ha acudit a El Hormiguero i ha mostrat la seva cara més natural i simpàtica, el que ha convertit el programa en l’emissió més seguida del dia. Els seus tres milions de seguidors han seguit en bloc l’entrevista, tal com han compartit després a la xarxa. És creadora de contingut, però també empresària i emprenedora en una empresa de representació en la qual ha invertit moltíssim.

Dulceida, entrevistada a El Hormiguero / Antena 3

I què ha explicat la barcelonina? Entre el públic destacava la presència d’Alba Paul, la seva dona, el que ha donat ales a Pablo Motos per preguntar com va començar la seva història d’amor: “No ens vam caure gens bé el dia que ens vam conèixer, però sí que és cert que vaig pensar que era molt guapa. Vaig notar alguna cosa diferent a dins meu, no sé com explicar-ho. Les seves amigues em van caure genial, però ella em sembla molt seca. A poc a poc em va anar fent més cas i, un dia, la meva mare em va preguntar directament si ella m’agradava. Em vaig quedar en xoc, però en el fons sabia que era cert. Ella va fer el primer pas, ens vam fer un primer petó d’aquells com els de les pel·lícules”.

Convertida en un referent de la lluita LGTBI, Dulceida ha explicat com va ser dir a la seva família que era bisexual: “La meva família s’ho va prendre molt bé, però ens preocupava la meva àvia. El dia que li vaig presentar a l’Alba, li van explicar què passava entre nosaltres i ella em va preguntar si l’estimava. Quan li vaig dir que sí, ella va demanar-li a l’Alba que l’abracés i li fes un petó perquè ja tenia una neta més”.

Són molts els que critiquen que les influencers facin publicitat encoberta a Instagram, el que ha acabat derivant en un canvi en la llei que ara les obliga a deixar per escrit que estan cobrant per promocionar aquell producte. Dulceida ha deixat clar que li agrada tot allò que publicita: “No sóc mentidera. Els meus seguidors per a mi són súper importants i sempre han estat allà, a vegades fins i tot més que els meus amics. No promociono res que no m’agradi”.

Pablo Motos no tenia perfil d’Instagram fins fa relativament poc, el que ha sorprès Dulceida. Ara que ja té dos milions de seguidors, ella li ha recomanat que comenci a cobrar: “De debò que mai no has fet publicitat ni has cobrat? Si tens dos milions de seguidors! Mai no has fet publicitat per a Instagram?”. El presentador reconeixia que no sap com funciona, el que donava peu a la convidada per oferir-li treballar junts: “Si vols pots venir a la meva agència i fem negoci“.

Un dels moments més comentats arribava quan la influencer mostrava la deformació que té en un dels dits de la mà, causada per l’estranya mania de voler xuclar-se el dit: “Em relaxa moltíssim, ho faig sempre abans d’anar a dormir”. Per una altra banda, també va arribar a reconèixer que té debilitat per les orelles: “M’encanta tocar les orelles de la gent, especialment si estan fredes. No puc evitar-ho”. I d’aquí, va passar a demanar al presentador i a un dels càmeres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa