El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dulceida engega una campanya per recaptar diners per als hospitals
  • CA

Dulceida i Alba Paul han engegat una campanya solidària amb la qual pretenen recaptar fons per l’assistència i investigació del coronavirus. El matrimoni d’influencers catalanes demanen que tothom ajudi a una sanitat que s’està col·lapsant: “És el nostre moment, el moment de demostrar la gran família que som i que junts #somun, que avui ajudem des de casa per demà abraçar-nos fort”.

S’han unit a la conselleria de sanitat de Madrid i amb l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona per crear dos crowdfunding. Tots els diners que es recaptin aniran a parar als hospitals, l’assistència sanitària i Summa: “I per a la investigació que analitza el comportament del virus, amb l’objectiu de trobar els seus punts febles i curar la malaltia”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Hola preciosos! Acabamos de lanzar la campaña #SOMOSUNO para recaudar fondos para la asistencia e investigación del Coronavirus. Todos conocemos la situación de nuestro país. La sanidad está colapsada , hospitales sin espacio, sin material… Y es nuestro momento, el momento de demostrar la gran familia que somos y que juntos #SOMOSUNO , que hoy ayudamos desde casa, para mañana abrazarnos fuerte ???? Nos hemos unido con la Consejería de Sanidad de Madrid y con el hospital Vall d’Hebron de Barcelona para crear dos crowdfunding. Lo recaudado será para Hospitales, asistencia sanitaria y Summa, dando prioridad a equipos de protección y asistencia, tanto para sanitarios como para pacientes. Y para la investigación que analiza el comportamiento del virus SARS-CoV-2, con el objetivo se encontrar sus puntos débiles y desarrollar estrategias para prevenir, tratar y curar la enfermedad. Es muy sencillo, cada proyecto tiene un link habilitado en Growfunding! Solo tenéis que entrar en los links que os dejamos en stories y hacer la donación que consideréis oportuna, así el dinero va directamente a cada comunidad y proyecto. Las gestiones hasta llegar hasta aquí han sido complejas y estaremos encantadas de ayudar a todas las Comunidades Autónomas que lo necesiten. JUNTOS #SOMOSUNO, por eso os pedimos que aportéis lo que podáis, que lo compartáis y hagamos que esto sea grande y ayude a nuestro país. GRACIAS! OJALÁ PRONTO PASE TODO, MUCHO AMOR ?

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

Una campanya a la qual ja s’han sumat moltes altres influencers, que agraeixen a Dulceida i la seva dona l’acord al que han arribat. Una idea que va tenir prèviament la italiana Chiara Ferragni, una de les bloggers més importants del país veí. Juntament amb el seu marit, el raper Fedez, han aconseguit més de tres milions d’euros pels hospitals italians d’una manera similar.

Famosos solidaris que s’uneixen i fan servir la seva influència per ajudar d’alguna manera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa