La mare de Dinio demana ajuda: “Drogues, depressió, trets…”

Dinio García ha tornat al primer pla mediàtic en participar a ‘Gran Hermano VIP’. El cubà va ser dels primers expulsats, però això no ha impedit que parlin d’ell un altre cop als principals programes del cor. Ara es torna a parlar de la seva infància, la qual no va ser fàcil, ja que el pare va abandonar la mare amb els quatre fills. Poc després van haver de fugir del país, una situació límit que va provocar que la mare s’enganxés a les drogues.

La mare de Dinio ha reaparegut a la revista ‘Semana’, on ha concedit una entrevista molt dura en la qual explica que es troba en una situació límit que la porta a demanar ajuda desesperada al seu fill. Fa 15 anys que no es parlen, però això no ha impedit que sol·liciti ajuda: “Truca’m, et necessito”.

“Quan vam mudar-nos a Miami, el pare de Dinio em va abandonar i va marxar amb la meva millor amiga. Jo em vaig quedar al carrer, quan vaig començar a drogar-me durant deu anys. Una vegada que em van disparar al carrer cinc trets i vaig estar tres mesos en coma“, confessa.

Dinio a 'GH VIP'   Telecinco

Dinio a ‘GH VIP’ / Telecinco

Explica que no pot tornar a Cuba perquè no té papers: “Estic vivint en una casa cedida pel Govern. No puc treballar tampoc, perquè estic patint una depressió i em medico. He intentat posar-me en contacte amb Dinio però em té bloquejada. Et necessito i si he fallat en alguna cosa, et demano perdó”. 

La relació de Dinio amb la resta de la família tampoc no seria bona, ja que la mare diu que no es parla amb la seva pròpia filla: “La filla de Dinio, Karla, ha estat mare i Dinio no ho sap. L’hauria de trucar perquè potser el necessita ella també”. Una entrevista dura i sorprenent que encara no ha tingut resposta del seu fill. 

Nou comentari