El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Escrit emotiu de Dani Rovira: “Agraït a la vida per aquesta segona oportunitat”

Aquest 2020 ha estat molt complicat per a Dani Rovira. Als problemes que ha comportat la pandèmia del coronavirus a tot el món, en el seu cas s’havia d’afegir el diagnòstic d’un càncer. L’actor va començar sis mesos de tractament que, afortunadament, van tenir un efecte molt bo. Recuperat totalment de la malaltia, ara se centra en tornar a poc a poc a la feina i la rutina.

Avui celebra el seu 40è aniversari, una data molt especial que ha aprofitat per compartir una reflexió en el seu Instagram: “He sobreviscut als 40. Passaré aquesta nit de Halloween i el dia del meu aniversari amb les persones que estimo, però no amb totes les que voldria perquè la vida segueix capficada en ser una gimcana i seguir posant-nos a prova”. 

“Tota una vida per endavant. I enamorat de totes les osques, anhels, colors, arrugues, amors, cançons, persones, sabors, paisatges, olors i cicatrius que s’han anat adherint al meu cos com una segona pell. Però vull més. No em conformo. El millor encara ha d’arribar. Agraït a la vida per aquesta segona oportunitat. No la penso desaprofitar. Gràcies a tots aquells que, havent-vos creuat en el meu camí, heu fet de mi la persona que sóc. Tant de bo comenci a sentir-me orgullós des d’ara de l’ancià que seré”, afegia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En unas horas podré decir que sobreviví a los 40. Pasaré esta noche de Halloween y día de cumpleaños con personas que quiero, pero no con todas las que quisiera, porque la vida sigue empeñada en ser una gymkhana y seguir poniéndonos a prueba. Toda la vida por delante. Y enamorado de todas las muescas, anhelos, colores, arrugas, amores, canciones, personas, sabores, paisajes, olores y cicatrices que se han ido adhiriendo a mi cuerpo, como una segunda piel. Pero quiero más. No me conformo. Lo mejor está por venir. Agradecido a la vida por esta segunda oportunidad. No la pienso desaprovechar. Gracias a tod@s los que, habiéndoos cruzado por mi camino, habéis hecho de mí la persona que soy. A los maestros… y a mi MAESTRA. Ojalá el niño que fui esté orgulloso del hombre que soy ahora. Ojalá empiece a sentirme orgulloso desde ahora del anciano que seré. Ah! Y no quiero regalos. Lo mejor que podéis hacer por mí en este cumpleaños es hacer una pequeña donación a nuestra @fundacionochotumbao para poder seguir haciendo un mundo un poco más justo, libre y amable. …sed felices y aprovechad cada grieta de felicidad que la vida os vaya regalando. Os quiero.

Una publicación compartida de @ danirovira el

 

Ha deixat clar que no vol que ningú li faci regals, en comptes d’això prefereix que donin els diners a la seva fundació. Una reflexió que acaba amb un consell als seus seguidors: “Sigueu feliços i aprofiteu cada esquerda de felicitat que la vida us vagi regalant. Us estimo”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa