El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche: “El vestit de les Campanades serà fora del comú”
  • CA

Cristina Pedroche acapararà totes les mirades durant el programa especial de les campanades d’aquest Cap d’Any. Ja fa cinc anys que augmenta escandalosament les audiències d’Antena 3 gràcies a les seves curioses eleccions estilístiques. Vestits amb transparències, poca tela, brillants, flors, tul… I sempre molt seductora. Genera molta expectació veure com va vestida, el que tornarà a passar enguany.

De moment no ha volgut donar molts detalls per seguir amb l’expectació, encara que ha assegurat que serà encara més cridaner que els anteriors. Primer de tot ha volgut deixar clar que vol sentir-se “superguapa i supersexy“, el que està convençuda que aconseguirà gràcies a un disseny “increïble” aconsellat pel seu amic Josie.

“Aquest any el model segueix un concepte molt i molt top, molt únic, molt de moda i molt i molt Pedroche”, explica visiblement emocionada en una entrevista a ‘Vanitatis‘.

La col·laboradora de televisió està “molt orgullosa” del que han ideat, encara que alhora diu que està nerviosa perquè encara no està acabat. El que queda clar és que el resultat sorprendrà: “El d’aquest any no té res a veure amb els anteriors i quan el veieu ho entendreu. És una cosa molt fora del comú“.

Una manera de dir poca cosa però mantenir una expectació que segueix incrementant-se. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa