El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche preocupa els fans: “Penso coses horribles, estic trista i depressiva”
  • CA

Cristina Pedroche mai no ha tingut problema a l’hora de mostrar-se transparent i confessar com viu cada situació. La tertuliana ha concedit aquesta setmana una entrevista molt personal a El Mundo en la qual ha arribat a confessar, per exemple, que se sent molt dèbil psicològicament. Un moment baix anímicament parlant que ha preocupat els seus seguidors, que no eren conscients de l’angoixa que amaga darrere de la forta autoestima que sempre mostra.

La col·laboradora de Zapeando ha reconegut que intenta fer front als atacs dels detractors amb la màxima fortalesa, però que no sempre és capaç d’aconseguir que no l’afectin els insults: “Són molts els missatges negatius que m’envien sobre el meu físic, el meu comportament, les meves declaracions… No sóc de pedra. Porto una motxilla amb moltíssimes crítiques cada dia. Hi ha dies que acabo esclatant, que tot m’afecta, que em plantejo que tenen raó i penso coses horribles“.

Sempre intenta, però, reflexionar i adonar-se que no tenen raó: “Jo estimo el meu cos. És el que tinc i el cuido molt. No m’amago, treballo molt el meu cos per dins i per fora. Estic millor que mai i em veig divina. No em fa vergonya ensenyar la cel·lulitis i les estries. Ningú no m’obliga a posar-me una roba o una altra, jo decideixo”.

Ara bé, això no impedeix que a vegades se senti malament per culpa de les crítiques. A més a més, a això se li suma el moment complicat que ha generat la pandèmia: “A mi em pot molestar moltíssim que hi hagi aquesta p… pandèmia i que no pugui viatjar ni estar amb els meus pares. Però si estic enfadada tota l’estona, acabaré amargada. Intento respirar i mirar-ho d’una altra manera”.

“És una merda, estic trista i depressiva perquè tot això és una merda. Ara bé, el més important és l’actitud i pensar que podrem sortir d’aquesta i de totes les següents”, prossegueix. Un mantra que intenta inculcar als seus seguidors, alhora que reconeix que entén que puguin estar més tristos i irascibles com ella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa