El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche, en roba interior durant l’assaig de les Campanades
  • CA

Només queden quinze dies per a Cap d’Any, l’últim 31 de desembre de la dècada que suposarà la benvinguda al 2020. Cristina Pedroche serà una de les protagonistes de la nit, del que és plenament conscient. Ella ha estat l’escollida de nou per Atresmedia per posar-se al capdavant del programa especial de les Campanades, en el qual estarà acompanyada del xef Alberto Chicote.

La col·laboradora de ‘Zapeando’ ha deixat caure que aquest serà l’últim any que ho faci, per la qual cosa vol marxar per la porta gran. Com ho pretén fer? Amb el look més “espectacular” de tots els que ha dut, el que és molt dir.

Ha promès que el conjunt estilístic d’enguany serà el més atrevit, el que costa d’imaginar tenint en compte com d’exuberants que eren els anteriors. De moment només ha avançat que no durà roba interior perquè el disseny no li permet, el que augmenta encara més l’expectació.

Cristina Pedroche a la Puerta del Sol Instagram

Cristina Pedroche a la Puerta del Sol / Instagram

Cristina Pedroche Instagram

 Instagram

Aquest dimarts ha acudit amb un equip de càmera de la cadena per realitzar el primer assaig des de la Puerta del Sol. Així ho ha mostrat a Instagram, en publicar un vídeo que la mostra enmig de la plaça. Totes les mirades s’han centrat en el seu look, perquè encara que no sigui el definitiu, podria donar una pista. Se la veu ballant amb un abric rosa que ocultava el seu cos mig despullat a sota, ja que només portava un conjunt de roba interior de color nude: “No hi ha fred, no hi ha fred”, diu mentre salta. Volia comprovar si aguantarà les baixes temperatures amb un vestit sense pràcticament tela?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa