El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pedroche, sense filtres: revela quants diners té al banc i parla de sexe
  • CA

Cristina Pedroche ha estat l’última convidada a ‘La resistencia’ de David Broncano, una entrevista en la qual s’ha mostrat simpàtica i transparent. Ha respost les preguntes més íntimes del presentador, el que ha permès que els teleespectadors sàpiguen quants diners té al banc i quantes relacions sexuals ha tingut l’últim mes.

La col·laboradora va començar fent un parell de regals al presentador. En primer lloc, una sèrie de productes del restaurant del seu marit. I després, una copa menstrual perquè el programa visibilitzés la regla: “La gent es posa tampons perquè no coneix això. La copa és molt més sana i ecològica que els tampons”. Broncano es mostrava completament desconeixedor del tema, el que indignava a la convidada: “Hòstia, necessites una mica d’educació sexual”.

Cristina Pedroche, a 'La resistencia' Movistar +

Cristina Pedroche, a ‘La resistencia’ / Movistar +

Pedroche va satisfer la curiositat del presentador, que li preguntava directament quants diners té al banc. Abans de tot, Cristina va voler assegurar que té menys del que la gent es pensa. Ara bé, amb la seva resposta s’entén que té més d’un milió d’euros al banc: “Tinc dotze vegades menys el pressupost del Rayo Vallecano”, deia. Immediatament Broncano ho buscava a Internet i veia que eren 19 milions d’euros, el que feia que Cristina recapitulés: “Ah, pensava que eren 12…”. Una pista que deixava clar que té un milió d’euros al banc.

I sobre les relacions sexuals, què va dir? La col·laboradora està casada amb el xef David Muñoz, per la qual cosa Broncano va voler saber si és veritat que es fa menys quan et cases: “Sí, és veritat que quan et cases ho fas menys. Nosaltres ara ho fem 3 o 4 vegades per setmana. És poc?”, va dir mentre tots els assistents es quedaven amb la boca oberta. Una resposta que podria haver fet de broma, però que deixa el dubte.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa