El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Pedroche, irreconeixible amb un pentinat arrissat molt salvatge
  • CA

Els seguidors de Cristina Pedroche estan acostumats als seus estilismes més extrems. La nit de les Campanades és el seu dia gran, però durant l’any també arrisca amb conjunts estrafolaris i canvis de pentinat extrems. Precisament els seus cabells han fet parlar molt aquestes últimes hores, ja que ha decidit reinventar-se durant el Zapeando d’aquest dijous. 

La col·laboradora ha ensenyat l’abans i el després de la feinada del seu perruquer, que ha aconseguit un resultat salvatge. Completament irreconeixible, Pedroche ha canviat el pentinat llis per una cabellera arrissada amb molt de volum.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parece que estoy triste, pero no. Amo que @_oscarlozano juegue con mi pelo ??

Una publicación compartida de CristiPedroche? (@cristipedroche) el

 

Un pentinat d’estètica dels 80 voluminós i amb moviment que aconseguien gràcies a les tenalles i la ratlla al mig, el que ajuda que el rínxol es vegi més definit. Els seguidors no s’ho creien quan la veien aparèixer amb un pentinat tan diferent… I és que el resultat ha estat increïble.

Cristina Pedroche, amb nou pentinat / Instagram

 Instagram

Queda clar que a Cristina Pedroche no li fa por ni vergonya arriscar. Caldrà veure quina és la següent tendència que la captiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa