El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor l’àvia de Cristina Pedroche per coronavirus: “Això és horrible”
  • CA

Cristina Pedroche travessa un moment molt trist i complicat. La presentadora acaba d’anunciar la mort de la seva àvia, que ha estat víctima del coronavirus. En un text colpidor, explica que ha estat 18 dies ingressada a l’hospital però que, desgraciadament, no ha tingut prou forces per guanyar la batalla a la Covid.

“Acomiadar-se d’algú és molt dolorós, però fer-ho en aquesta situació… La veritat, això és horrible. Dijous a la nit va morir la meva àvia després d’haver estat 18 dies lluitant a l’hospital contra la Covid. Aquesta foto és d’ahir del tanatori, on vam poder anar alguns familiars a acomiadar-la i, és clar, ella va voler estar-hi present a través d’aquest arc de Sant Martí”, escriu.

“Els avis i àvies haurien de ser eterns. I sempre ho seran si els tenim presents en els nostres cors. M’agradaria donar les gràcies, un cop més, a tots els sanitaris per la meravellosa feina que estan fent per a tots. En especial, en aquest cas, a l’hospital Infanta Elionor per tractar amb tanta estima a la meva àvia”, prossegueix la tertuliana.

Un missatge que acabava amb una reflexió i una petició: “El virus segueix estant entre nosaltres i emportant-se vides cada dia com la de la meva àvia. Encara que s’aixequin algunes restriccions, hem de ser responsables, hem de seguir anant amb molt de compte i, per descomptat, quan ens truquin ens hem de vacunar perquè és l’única manera de sortir d’aquesta”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa